Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Vlaggetjes met bedrukking kopen

Toont alle 4 resultaten


Vlaggetjes met bedrukking huren in kopen – Partytentverhuur Drechtsteden

Bij Partytentverhuur Drechtsteden bieden wij de mogelijkheid om vlaggetjes te huren met bedrukking, waardoor je jouw evenement een persoonlijk tintje kunt geven. Bedrukte vlaggetjes zijn de ideale manier om jouw boodschap, logo of thema op een opvallende en feestelijke manier te presenteren.

Het huren van bedrukte vlaggetjes bij ons is een eenvoudige en effectieve manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan jouw evenementdecoratie. Laat ons je helpen om jouw boodschap te verspreiden en jouw evenement uniek te maken met onze bedrukte vlaggetjes.

Assortiment

De bedrukte vlaggetjes zijn de perfecte finishing touch voor onze partytenten, en het toevoegen van meubilair aan de tenten geeft een prachtige uitstraling. Samen creëren ze een sfeervolle en feestelijke setting die jouw evenement echt bijzonder maakt.

Partytentverhuur Drechtsteden is jou partner voor het huren van een partytent in o.a: Alblasserdam, Barendrecht, Breda, Dordrecht, Gorinchem, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Loosdrecht, Maasdam, Papendrecht, Puttershoek, Ridderkerk, ‘s-Gravendeel, Sliedrecht, Strijen en Zwijndrecht.

Contactgegevens

T. 078-2049292
E. info@partytentverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01