Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Corona maatregelen van Partytentverhuur Drechtsteden

Uw aanvraag indienen

In deze periode zijn wij gewoon geopend zoals u van ons gewend bent. U kunt ons bereiken per mail, Whatsapp of per telefoon. Wij helpen u graag verder.

Afhalen en bezorgen

Bij het afhalen vragen wij u de adviezen van het RIVM te respecteren. Op locatie hangen instructies en vriendelijk het verzoek de adviezen van ons personeel op te volgen. Bent u bij het afhalen niet de enige? Hou genoeg afstand van andere klanten en wachten op uw beurt.

Wij hebben ook mogelijkheden de materialen te bezorgen. Via onze website of via de contactmogelijkheden vertellen wij u er graag meer over. Wij verzoeken u tijdens het bezorg- en ophaalmoment de adviezen van het RIVM op te volgen en voldoende afstand te bewaren van onze medewerkers.

Mocht u specifieke zaken m.b.t. bezorgingen willen bespreken (bijv. geen achterom, smalle gangen, etc.) neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Contactloos betalen

Uw kunt bij ons contactloos betalen door middel van betalingen per PIN. Natuurlijk is contant betalen ook nog steeds mogelijk, vermijd hierbij handcontact.

Wet- en regelgeving

Wij houden ons aan de actuele regelgeving die specifiek voor Corona geldt. Wij verzoeken u zich ook hieraan te houden. Ga verstandig om met de situatie en bij twijfel kunt u de website van het RIVM en/of de verordening van uw Veiligheidsregio raadplegen. Hou er dus rekening mee dat de regelgeving na het plaatsen van uw bestelling kan wijzigen. Dit kan mogelijk consequenties hebben voor uw festiviteiten en/of voor uw bestelling.

Hygiëne maatregelen

In deze tijden nemen wij extra hygiëne maatregelen. Wij maken ingeleverde materialen goed schoon en zorgen dat deze minimaal 72 uur in ons magazijn blijven staan.

Contactgegevens

T. 06-44265877
E. info@partytentverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01