Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Safety First! Leuk en veilig spelen op de springkussens!

Spelen op springkussens, leuk én veilig

Hoe houd je het spelen op luchtkussens leuk én veilig? Dat leggen we uit!

Huurders, verhuurders en ouders vergissen zich vaak over welke regels er van belang zijn om het spelen op springkussens en andere opblaasbare toestellen veilig te houden.

Niet alleen voor huurders, maar ook voor verhuurders is het verankeren en correct plaatsen van het speeltoestel van enorm belang. Deze speelregels zijn voor alle doelgroepen enorm relevant, niemand zit namelijk te wachten op calamiteiten en houden het spelen zo leuk en veilig mogelijk! Op deze pagina leggen wij uit aan de hand van video’s welke speelregels er zijn. Zo kunt u hier terugvinden hoe je een luchtkussen veilig en goed opzet én een video over het veilig spelen op luchtkussens!

Leuk en veilig spelen!

Om veilig en leuk te spelen op luchtkussens zijn er veel speelregels nodig. Buiten dat je de schoenen uit moet doen, zijn er meer regel die ervoor zorgen dat het leuk spelen ook veilig blijft. Deze regels om het veilig en leuk te houden worden in de video overzichtelijk besproken!

Het veilig opzetten van luchtkussens

Het opzetten van luchtkussens is meer werk dan je denkt. Zowel huurders als verhuurders vergissen zich hier nog in. De belangrijkste stappen voor het opzetten van luchtkussens worden in de video behandeld en uitgelegd. Hierdoor kan je de luchtkussens veilig plaatsen!

 

Safety First

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Nog op zoek naar een springkussen of opblaasbare toestellen? ?

Contactgegevens

T. 078-2049292
E. info@partytentverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01